Algemene Voorwaarden VibeGoods

Laatst bijgewerkt op 3-1-2024

Welkom bij VibeGoods! Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website en de aankoop van producten via onze online winkel. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt of een bestelling plaatst. Door gebruik te maken van onze website en een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

1. Bestellingen en Overeenkomst

1.1. Bestellingen: Door een bestelling te plaatsen op onze website, doet u een aanbod om de aangegeven producten te kopen tegen de vermelde prijs. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook.

1.2. Overeenkomst: Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat wij uw bestelling bevestigen en de betaling is ontvangen.

2. Prijzen en Betaling

2.1. Prijzen: Alle prijzen op onze website zijn vermeld in euro’s, inclusief btw en excusief verzendkosten.

2.2. Betaling: Betaling kan worden gedaan via de aangeboden betaalmethoden op onze website. De betaling moet volledig zijn ontvangen voordat wij uw bestelling verzenden.

3. Verzending en Levering

3.1. Verzending: Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden na ontvangst van de betaling.

3.2. Levering: De geschatte levertijd wordt vermeld op onze website. Houd er rekening mee dat deze tijden indicatief zijn en kunnen variëren.

4. Retourbeleid

4.1. Retourneren: U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, op voorwaarde dat de producten in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren.

4.2. Kosten: De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen.

5. Garantie

5.1. Garantieperiode: Onze producten zijn gegarandeerd vrij van fabricagefouten voor een periode van [garantieperiode]. Neem contact met ons op voor garantieclaims.

6. Aansprakelijkheid

6.1. Beperking: Onze aansprakelijkheid is beperkt tot de prijs van het product dat het onderwerp is van de claim.

7. Intellectuele Eigendom

7.1. Gebruik van Materialen: Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming materiaal van onze website te kopiëren, reproduceren of gebruiken.

8. Privacy

8.1. Privacybeleid: Ons privacybeleid regelt het gebruik van persoonlijke informatie. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met dit beleid.

9. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

9.1. Toepasselijk Recht: Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

9.2. Geschillenbeslechting: Geschillen worden in eerste instantie voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

Bedankt voor het kiezen van VibeGoods! Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op via service@vibegoods.nl.

VibeGoods is een initiatief van JWE
Adres: Nunspeterweg 40
Postcode en plaats: 8075AC Elspeet
E mail-adres: service@vibegoods.nl